NAJAM
kuće ( 8)
stanovi ( 44)
poslovni prostori (66)
garaže (1)
PRODAJA
kuće ( 212)
stanovi ( 205)
stanovi - novogradnja (22)
apartmani (31)
poslovni prostori (68)
zemljišta (127)
izdvojeno iz ponude (12)
  • TRAŽIM ...
  • NUDIM ...
  • do
  • do
  • do
nekretninu
  • Info
kontakt podaci
zatvori X
Broj soba:
(npr. '2', '2 1/2', '3.5' ili sl.)

Cijena:
(bilo ukupno, bilo po jedinici površine, ali navedite i valutu)

Stambeno poslovni objekt Vukovarska

Lokacija:

Ovaj poslovno-stambeni objekt smješten je na atraktivnoj lokaciji koja omogućuje pristup iz centra grada i sa svih važnijih gradskih prometnica, u urbanoj cjelini s brojnim poslovnim objektima. Ima kvalitetan pješački prilaz, kolni ulaz i podzemna i nadzemna parkirališta.

Izgrađen je po visokim i modernim standardima, a posebna se pažnja posvetila i uštedi energije i troškova održavanja, zbog čega očekujemo da će zgrada imati i najniže režijske troškove u odnosu na trenutačne u gradu.

Opis:

Položaj u gradu Poslovno-stambeni objekt smješten je na križanju Ulice grada Vukovara te Garićgradske ulice, na atraktivnoj lokaciji koja omogućuje pristup kako iz centra grada tako i iz smjera svih važnijih gradskih prometnica.

U okviru ove urbane cjeline smješteni su brojni poslovni objekti (Cibonin toranj, zgrada Zagrepčanka, Hoto centar, zgrada Plive), financijski centri (sjedište Zagrebačke i Hypo banke), kao i ostale institucije (Gradsko poglavarstvo, nekoliko fakulteta). Jednoličan ritam otvora fasade odgovara lokaciji i tendencijama vidljivim u arhitektonskom oblikovanju novih objekata te se uklapa u novu izgradnju koja se razvija na tom području.

Mikro pozicija


Uglovni stambeno-poslovni objekt smješten je na sjevernoj strani Ulice grada Vukovara odnosno na zapadnoj strani Garićgradske ulice.
U susjedstvu objekta nalaze se poslovne zgrade poduzeća Grawe Hrvatska, Janaf i Crosco te nekoliko novosagrađenih poslovno-stambenih objekata sa poslovnim prostorima Raiffeisen banke. Pješački prilaz u prizemni poslovni prostor ostvaren je preko Ulice grada Vukovara koja će se u budućnosti proširiti te dodatno dobiti na kvaliteti. Pristup ostalim poslovni prostorima te stanovima kao i kolni ulaz za automobile u podzemne kao nadzemne parkirališne prostore predviđen je iz Garićgradske ulice sa istočne strane građevine.

Standard izvedbe

Poslovno-stambei objekt je izgrađen od visokokvalitetnih materijala sa svim atributima poslovne, ali isto tako i stambene zgrade. Pored dovoljnog broja parkirnih mjesta, kvalitetne zvučne i toplinske izolacije, najmodernijih informatičkih instalacija, prostora bogatih prirodnim svjetlom, velika pažnja se posvećuje izvedbi detalja kako bi zgrada dugo godina bila u potpunoj funkciji bez dodatnih visokih troškova sanacije.
Pročelje je izvedeno kao ventilirajuća fasada sa završnim slojem od kamena, a vertikalna komunikacija se odvijati sa dva lifta u jezgri zgrade.
Podovi u prostorijama su izvedeni od parketa I. klase, a zajedničke komunikacije (hodnici) opločene sa granitnim pločama.
Objekt je opremljen uređajima za grijanje i hlađenje kao i ostalom tehnikom potrebnom za stvaranje ugodnog radnog prostora.

Važno je istaknuti da se prilikom projektiranja koristilo cjelokupno znanje i iskustvo stručnjaka u pogledu uštede energije i troškova održavanja objekta pa s ponosom možemo istaknuti da očekujemo najniže režijske troškove u usporedbi s trenutnim iznosima troškova režija i održavanja za poslovne prostore u gradu Zagrebu.