NAJAM
kuće ( 8)
stanovi ( 44)
poslovni prostori (66)
garaže (1)
PRODAJA
kuće ( 212)
stanovi ( 205)
stanovi - novogradnja (22)
apartmani (31)
poslovni prostori (68)
zemljišta (127)
izdvojeno iz ponude (12)
  • TRAŽIM ...
  • NUDIM ...
  • do
  • do
  • do
nekretninu
  • Info
kontakt podaci
zatvori X
Broj soba:
(npr. '2', '2 1/2', '3.5' ili sl.)

Cijena:
(bilo ukupno, bilo po jedinici površine, ali navedite i valutu)

Graščica - luksuzni stanovi

Lokacija:

Vrhunski stanovi visokog standarda opreme namjenjeni luksuznom načinu života u miru i zelenilu.  

Oprema stanova uključuje vrhunsku vanjsku i unutarnju drvenu stolariju, parkete ekstra klase (hrast ili jasen masiv), keramika - španjolski porculan, klima, video nadzor i sat. TV... Visina stropa u stanovima od 2.70 m - 3.50 m. Garaže i parking. Stanovi u prizemlju s vrtom. Posebna pozornost će se posvetiti uređenju okoliša.

Opis:

Objekti smješteni u elitnoj podsljemenskoj zoni, u neposrednoj blizini ulice Mlinovi, te restorana Okrugljak, na otprilike 500 m od okretišta tramvaja.

Situacija
Dvije višestambene kuće su smještene na pravcu koji se proteže sjeverno od Centra, preko Gornjeg grada, Tuškanca i Pantovčaka. Širu situaciju proučite na na mapi grada.

Kućama se pristupa kroz ulicu Graščica sa sjeveroistoka, a parcela je sa zapadne strane omeđena potokom koji je na slici istaknut plavom bojom. Kliknite na donju sliku za cjeloviti prikaz uže situacije. 
Na detaljnoj situaciji se vide kolni ulazi, parkirna mjesta, tlocrt dviju kuća s označenim stubišnim ulazima, potok i pripadne zelene površine s ucrtanim vanjskim bazenom izvedivim na zahtjev kupca. 

Kuća A (lijeva na gornjoj slici) ima prostore stanara u prizemlju i 4 stana veličina od oko 80 do oko 190 m². Dvoetažni stan u prizemlju i visokom prizemlju uključuje i veliki vrt neposredno uz potok (s mogućom izvedbom bazena), a sadrži lođe i terase. Stan na drugom katu ima više terasa, dok preostala dva stana na prvom katu imaju lođe.
Kuća B (desna na gornjoj slici) ima prostore stanara u prizemlju i 4 stana veličina od oko 65 do oko 145 m². Stan u prizemlju ima terase i veliki vrt neposredno uz potok. Stan na drugom katu ima više terasa, dok veći od dva stana na prvom katu ima lođu, a manji ima balkon.